Helg utan Älskling

Tjolahopp!
Ja denna dag har känt vääääldigt lång och  klockan är ändå bara 18. Har städat idag, äntligen lite renare! Dock lyckades jag göra en propp i dammsugaren (tips, dammsuga inte upp hö och spån ^^ ) Har också lyckats svara i telefonen med ett  "MHM?!" för jag trodde det var någon annan som ringde, men de visade sig vara MUF norrbottens ordförande också Christoffers kompis. Snacka om att jag kände mig oförskämd.
Har även kollat klart Code Geass, sorligt slut som i de flesta animér. :P Lyssnar just nu på musik och undrar vad jag ska äta till middag. Men om 21 h så är jag med min älskling igen och de är de enda som betyder nått.
Något mer... Hmm.. jag skulle ha varit med Lydia och Nina men jag orkade helt inte, kändes som att jag helt enkelt ville vara ensam och städa och ta de lugnt. VIlket jag också gjort.
Ska försöka plugga lite också, har ca 70 sidor kvar på "Thérèse Raquine" en halv dålig bok. Alldeles för mkt analys av Émile Zola. Sedan har jag också rättskunskaps prov på onsdag.. Och så ska jag försöka få gjort lite på Psykologi arbetet med Nina.
Menmen..
Leona Lewis - Footprints in the Sand. <3

Less....

Är så sjukligt less på att matte går så dåligt för mig. De första 6 talen jag räknade gick bra, men så fort jag kom till polynomfunktioner och derivata så går allt åt skogen. Halva talet blir rätt andra delen vet jag inte hur jag ska lösa. SMÅTT less. Så nu har jag helt tappat formen och har 3 tal kvar att räkna. Det känns som att ett IG är på gång på provet.
Just nu lugnar jag mig med Rammstein och Sonata Arctica. Annars skulle jag skrika ut i frustration... -_-
Jag tror jag ger upp matten för idag. Dessutom har jag druckigt för mkt kaffe idag eftersom jag är så trött. Så nu är jag skakig som sjutton  och mår illa. Kommer INTE  gå bra att borsta tänderna och sova i kväll. Hatar min mage ibland... Nåväl har i alla fall magsyredämpande medicin..
Jobba med Miniorerna imorgon, direkt efter skolan. Men man behöver pengar så.
Aja, Cya!

Mörkt ute!

Hejsanhoppsan allihopa!
Igår blev det riktigt sent för att vara jag, det började med att jag och Christoffer kollade först 13 snart 30 och sedan Heartbreakers, riktigt bra filmer! Dock så hann klockan bli 04 innan vi gick och lade oss.
Steg upp vid 11 och åt frukost, väckte Christoffer och legade och läste Illustrerad Vetenskap med honom bakom ryggen, halvsovande.
Dammsugat och pluggat matte. Spelade lite Left 4 Dead och fastnade framför datorn. Så nu när jag  kollar utanför fönstret så är det blått utomhus eftersom klockan är 15 och jag bor ovanför polcirkeln. Längtar till ljuset och våren!

Fick min studentklänning i fredags. Den var jättefin och passade bra.

Under veckan som kommer så är det först Matte prov på tisdag (Kap 2 i kurs C) och på onsdag så ska vi på högskole information i Gällivare, så de blir med Buss från skolan vid 07 tiden -_- Jobbigt....
Kör till Junosuando på torsdag för att jobba med barngrupperna där. Och samma dag åker Christoffer till Luleå för att jobba under helgen. SÅ hinner inte träffa han alls på Torsdag :( :( 
Menmen de är LÅNGT till Torsdag så jag hinner gosas med han tills dess.
Nu ska jag åter ta tag i matten så man inte blir underkänd på provet.
Ha de bra allihop!









RSS 2.0