25 Februari

Intressant dag. Sacke klarade teorin idag, + att han fyller 18, så ett STORT grattis!

Dagen började med aktiekunskap. Först satt vi och diskuterade sport med Leif, sedan gick vi till datasalen för att han skulle visa att man inte ska tro vad man läser på internet. Vi skulle alla bli medlemmar i aktiesajt.com på deras tips sida så att man kan skriva inlägg om vilka aktier man tror kommer gå bra resperktive dåligt. det slutade med en intressant diskussion om H&M . Mkt roligt och intressant. Får en adrenalin-kick av att debattera, de kanske märks ;)

Resten av dan i skolan gick som de brukar. Maskar, idrott, skidor. Gick sedan hem och åt, och for och jobbade till klockan 19.  
Kom hem, åt, försökte plugga men slutade med Civ 4 Warlords. MEn de är inte så dåligt de heller.
Men Stoffe kommer hem snart från jobbet hoppas jag. Jag ska sitta och försöka lösa matten ett tag nu

Heeeejrååååååå

Chock

Går till köket tittar ut. Chock. När min gubbe gick till jobbt vid 13 så var det strålande solsken. Nu= SNÖSTORM! Snön blåser vågrätt genom landskapet och de är typ så stora snöflingor att allt ser vitt ut ! Chock än en gång.
Vädret är underligt. Aja nu ska jag återgå till Naruto och käka apelsin för att sedan vara tvungen att PLUGGA! :'( NOOOO!

Now I'm a Believer!

Ja nu har man klarat manövertestet! YEEEY! Fast det är inte precis nått att skryta med ;D Klarade på 3:e försöket men körde iallafall inte ihjäl någon kon :D
Min Stoffe är och jobbar medans jag ska till Kafe Nova och fika strax :) Lyssnar på musik från Shrek 2 nu, mkt bra musik.

Ska väl gå och hämta ut pengar nu, sedan ska jag spendera kvalitets tid med mina kära vänner som jag saknar!

Så vi hörs och synes!

Förstörd Helg

Fredagen var fin, jag och gubben köpte godis och jag tror vi kollade film, vi gjorde nått tillsammans i alla fall.
Men under lördagen förstördes allt!
Jag märkte när jag vaknade att Christoffer var ovanligt kall trots att han legade under sitt duntäcke. Nåväl tänkte jag och brydde mig inte om det. Jag väckte honom försiktigt och frågade om han ville sova längre, vilket han ville till klockan 15. Jag satte mig och spelade dator och började känna mig alltmer trött, hängig och fick huvudvärk. Sen när jag väckte min gubbe kom vi fram till att jag började bli sjuk, så jag slappade hela dagen. Men jag blev ändå mer sjuk under dagen. Jag hade under veckan känt mig krasslig men som vanligt blir man sjuk under helgen! Den tid då jag får mest saker gjorda. Jag som skulle städa.. och plugga.. men nu blev de ju inget av de! Så under sängen frodas alla kära dammråttor och sprider sorg runt sig!
Sen igår mådde jag bättre när jag vaknade men under dagen blev det värre igen. Jag kollade simhopp (killar med Magrutor *grr* Men min stoffes mage är bäst ändå!) och roade mig med diverse tv-program och diskade. Pappa kom förbi med underbar mat! Började nästan gråta av lycka när jag öppnade burkarna. Stekt kött i skivor (älg eller ren) stekt potatis (MUMS!!), brun sås ( :D:D ) och broccoligratäng ( :'D ) Jag är så lycklig som har sådana underbara föräldrar! Dock tror jag att jag sårat pappa på nått sätt eftersom han verkar få eld i baken när han kommer hit. Han kommer, lämnar det han ska, nästan springer härifrån! Eller så vill han inte störa mig när jag är sjuk.. Han är hursomhelst en underbar Far med enormt tålamod!
ah... längtar till 13. då slutar min gubbe jobba och han kommer hem! Vill så gärna kramas med honom. Var helt drogad när han sa hejdå i morse.  allt är som i en dimma..
Och nu.. Lock i öronen, snuvig, hostar i bland, tror jag har feber.  Dessutom har jag sovit så dåligt!  Kunde inte alls somna i går! Sen när jag väl somnade så sov jag inte längre.
Jag vaknade vid 05.30 och väckte Stoffe som skulle till jobbet klockan 7.

Jag fattar inte vad det är som gör min kärlek så stark till honom !

image3

hojja, stackars Nina som tvingas gräva maskar på Nk:n.. Hoppas hon överlever doseringen och hoppas hon kommer ihåg att vattna jorden ^^ Nåväl maskarna dör hursomhelst snabbt. Balsamterpentin verkar vara värst ^^

ah, är så seeg i huvudet..

Aja, hoppas ingen annan är sjuk som jag. fast det är skönt att stanna hemma från skolan.

RSS 2.0